Szeretettel várjuk 05.10-én Kökény Attila és Rakonczai Viktor közös ÉLŐZENEKAROS vacsoraestjére!

A Megasztár felfedezettje, Kökény Attila és az Artisjus- és EMeRTon-díjas magyar zenész, Rakonczai Viktor első találkozása 2011-re nyúlik vissza. 2022-ben újra „egymásra találtak” és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek. Együttműködésüket az „Ébredés” című koncertsorozattal koronázták meg.

A vacsoraest ára: 18.920.-Ft, mely tartalmazza a welcome drinket, a vendégváró falatkát, a 2 fogásos vacsorát továbbá a 80 perces élőzenekaros koncertet és a 10% szervizdíjat!

A vacsora alatt élőzenével várjuk kedves vendégeinket!

Érkezés: 17:00 – 17:20            Vacsora: 17:30            ÉLŐZENEKAROS koncert: 19:00 – 20:20

A vacsora az előadás előtt kerül felszolgálásra, ezért kérjük a pontos érkezést! Az előadói / színházi esteken az előadás alatt a felszolgálás szünetel. A Népkerti Vigadóba semmilyen ételt és italt nem lehet behozni!

Welcome drink: Vigadó spritz

Vendégváró falatka: Narancs, spárga, eper

Vacsora

Főétel: 

  A: Ropogós nyírgelsei kacsacomb, fekete bodza, tokaji pezsgős tavaszi káposzta, újburgonya

B: Magyar süllőfilé, koktélrák, zsenge zöldborsó, citrom

       Desszert:            Rácsos cseresznyés pite

Helyek elfoglalása:

A termet 10 fős körasztalokkal rendezzük be és a vendégeket az asztalukhoz kísérjük!

Amennyiben nagyobb társasággal érkeznek és szeretnének egy asztalhoz kerülni kérjük előre jelezzék felénk a vigado@miskolcivigado.hu e-mail címen. Amennyiben nem jelezték előre, abban az esetben a helyszínen már nem tudjuk garantálni, hogy egy asztalhoz tudjuk ültetni a vendégeket!

A vacsorára előzetes regisztráció és jegyvásárlás szükséges!

Regisztráció: vigado@miskolcivigado.hu, legkésőbb 05.07. 10:00 óráig!

Bármilyen kérdéssel, vagy egyéb információ kérésével kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, a vigado@miskolcivigado.hu e-mail címen, vagy a +36 30 230 3549, +36 30 866 2763-as telefonszámon.

JEGYVÁSÁRLÁS:

Személyesen a Népkerti Vigadó Sörözőjében nyitvatartási időben (3528 Miskolc, Görgey Artúr utca 23.) vagy átutalással is történhet ezt kérjük a regisztrációkor e-mailben (vigado@miskolcivigado.hu) jelezni szíveskedjen!