post

Rendezvények, konferenciák

Elegáns rendezvényhelyszínt keres? Nálunk megtalálja!

A Népkerti Vigadó 250 férőhelyes Hajós Alfréd termébe lépve egy valóban exkluzív miliő fogadja a vendégeket. A terem az arany és bordó színeivel, valamint az egyedi kristálycsillároknak köszönhető hangulatos megvilágításával varázsolja el a vendégeket. A rendezvényterem színpaddal és a legmodernebb technikai eszközökkel van felszerelve, mely ideális konferenciák, céges rendezvények, bálok, esküvők, valamint családi rendezvények lebonyolítására.

A 20 fős különtermünk kisebb értekezletek, családi események remek helyszíne.

A Népkerti Vigadó megújult 40-45 fős Sörözőjéből kiváló látvány tárul elénk a 150 fős kerthelyiségre, ahol a vendégek tavasztól őszig élvezhetik a melengető nap sugarait, a madárcsicsergést egy kellemes ebéd vagy vacsora elfogyasztása mellett. A Sörözőben hétköznap napi menüvel, a’la carte étlappal, péntek és szombat esténként hangulatos élőzenével, valamint vasárnaponként élőzenés svédasztalos ebéddel várjuk a hozzánk betérő kedves vendégeket.

Legyen az egy családi rendezvény, vagy akár több száz fős konferencia mi készséggel állunk szíves rendelkezésükre az alábbi elérhetőségek egyikén: +36 30 866 2763, +36 30 230 3549, vigado@miskolcivigado.hu

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hajós Alfréd terem

Megnyílt a felújított Népkerti Söröző!

Hajós Alfréd olimpiai bajnok építész tervei alapján elkészült Népkerti Vigadó, ebben a formában 1927-ben nyitotta meg kapuit. 90 évvel később 2017 januárjában új tulajdonosa lett a patinás épületnek. Dr. Barkóczi István lokálpatrióta vállalkozó az épület teljes felújítása mellett döntött. Ennek eredményeként június 2-án hivatalosan is megnyílt a felújított söröző, és különterem, valamint a sörkert.