Kökény Attila önálló zenés műsora

Kökény Attila a hazai zenei élet egyik legismertebb énekese. A Megasztárból is ismert előadóművész a 2010-es év legjobb férfi hangja lett, emellett számos televíziós műsorban is találkozhatott vele a nagyközönség.

A vacsoraest ára: 13.200.-Ft, mely tartalmazza a welcome drinket, a 2 fogásos vacsorát továbbá a 30-35 perces előadást és a 10% szervizdíjat!

A vacsora alatt élőzenével várjuk kedves vendégeinket, a vacsora után pedig Veres Laci gondoskodik a jó hangulatról!

Érkezés: 17:30 Vacsora: 17:45  Előadás: 19:00 Veres Laci (DJ) : 19:35 – 22:00

A vacsora az előadás előtt kerül felszolgálásra, ezért kérjük a pontos érkezést! Az előadói / színházi esteken az előadás alatt a felszolgálás szünetel. A Népkerti Vigadóba semmilyen ételt és italt nem lehet behozni!

Welcome drink:

Barkland HaBparty vagy Barkland Gyöngye

Vacsora

Főétel: 

Omlós marhasült, rusztikus nudli, rózsaborsos jus

és

Parajjal töltött jércemell baconbe burkolva, brokkoli, mézes sült karottakrém

Desszert:           

Panna cotta, fűszeres szilvaragu, crumble morzsa

Helyek elfoglalása:

A termet 10 fős körasztalokkal rendezzük be és a vendégeket az asztalukhoz kísérjük!

Amennyiben nagyobb társasággal érkeznek és szeretnének egy asztalhoz kerülni kérjük előre jelezzék felénk a vigado@miskolcivigado.hu e-mail címen. Amennyiben nem jelezték előre, abban az esetben a helyszínen már nem tudjuk garantálni, hogy egy asztalhoz tudjuk ültetni a vendégeket!

A vacsorára előzetes regisztráció és jegyvásárlás szükséges!

Regisztráció: vigado@miskolcivigado.hu, legkésőbb 09.01. 10:00 óráig!

Bármilyen kérdéssel, vagy egyéb információ kérésével kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, a vigado@miskolcivigado.hu e-mail címen, vagy a +36 30 230 3549, +36 30 866 2763-as telefonszámon.

JEGYVÁSÁRLÁS:

Személyesen a Népkerti Vigadó Sörözőjében nyitvatartási időben (3528 Miskolc, Görgey Artúr utca 23.) vagy átutalással is történhet ezt kérjük a regisztrációkor e-mailben (vigado@miskolcivigado.hu) jelezni szíveskedjen!