Peter Srámek önálló zenés műsora

Szlovákiából érkezett, magyar hírnévre tett szert. Az ismertséget a Rising Star című műsorral szerezte meg, ahol egészen a 3. helyig jutott. Első önálló albuma három hét alatt aranylemez lett. Szerepelt a 2015-ös Sztárban Sztár harmadik szériájában, ahol második helyezést ért el. 2016-ban a Nagy Duettben és a Sztárban Sztár + 1 kicsi című showban láthattuk a Tv2-n keresztül.

Majd 2022-májusban megnyerte a Csináljuk a fesztivált című műsort, melyben  első helyezést ért el a Lady-n című dallal.

„Forog a film” címmel jelent meg Peter Šrámek legújabb videóklipje, amelynek szövege több Zámbó Jimmy utalást rejt magában, ezzel is tisztelegve a néhai legenda öröksége előtt. A ’80-as évekbe repítő felvétel a MAHASZ listán harmadik helyen nyitó ’A Király’ filmzenei dupla lemezen is megtalálható.

A vacsoraest ára: 11.900.-Ft, mely tartalmazza a welcome drinket, a 2 fogásos vacsorát továbbá a 30 perces előadást és a 10% szervizdíjat!

A vacsora alatt élőzenével várjuk kedves vendégeinket!

Érkezés: 17:30 Vacsora: 17:45  Előadás: 19:00

A vacsora az előadás előtt kerül felszolgálásra, ezért kérjük a pontos érkezést! Az előadói / színházi esteken az előadás alatt a felszolgálás szünetel. A Népkerti Vigadóba semmilyen ételt és italt nem lehet behozni!

Welcome drink:

Barkland HaBparty vagy Barkland Gyöngye

Vacsora

Főétel: 

Jércesteak, kéksajt, körte, dió, nudli

és

Omlós mangalica tarja, erdei gombás paprikás burgonya, savanyított lilahagyma

Desszert:           

Szőlős vargabéles

Helyek elfoglalása:

A termet 10 fős körasztalokkal rendezzük be és a vendégeket az asztalukhoz kísérjük!

Amennyiben nagyobb társasággal érkeznek és szeretnének egy asztalhoz kerülni kérjük előre jelezzék felénk a vigado@miskolcivigado.hu e-mail címen. Amennyiben nem jelezték előre, abban az esetben a helyszínen már nem tudjuk garantálni, hogy egy asztalhoz tudjuk ültetni a vendégeket!

A vacsorára előzetes regisztráció és jegyvásárlás szükséges!

Regisztráció: vigado@miskolcivigado.hu, legkésőbb 10.10. 10:00 óráig!

Bármilyen kérdéssel, vagy egyéb információ kérésével kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, a vigado@miskolcivigado.hu e-mail címen, vagy a +36 30 230 3549, +36 30 866 2763-as telefonszámon.

JEGYVÁSÁRLÁS:

Személyesen a Népkerti Vigadó Sörözőjében nyitvatartási időben (3528 Miskolc, Görgey Artúr utca 23.) vagy átutalással is történhet ezt kérjük a regisztrációkor e-mailben (vigado@miskolcivigado.hu) jelezni szíveskedjen!