Elegáns rendezvényhelyszínt keres? Nálunk megtalálja!

A Népkerti Vigadó 250 férőhelyes Hajós Alfréd termébe lépve egy valóban exkluzív miliő fogadja a vendégeket. A terem az arany és bordó színeivel, valamint az egyedi kristálycsillároknak köszönhető hangulatos megvilágításával varázsolja el a vendégeket. A rendezvényterem színpaddal és a legmodernebb technikai eszközökkel van felszerelve, mely ideális konferenciák, céges rendezvények, bálok, esküvők, valamint családi rendezvények lebonyolítására.

A 20 fős különterem kisebb értekezletek, családi események remek helyszíne.

A Népkerti Vigadó megújult 40-45 fős Sörözőjéből kiváló látvány tárul elénk a 150 fős kerthelyiségre, ahol a vendégek tavasztól őszig élvezhetik a melengető nap sugarait, a madárcsicsergést egy kellemes ebéd vagy vacsora elfogyasztása mellett. A Sörözőben hétköznap napi menüvel, a’la carte étlappal, vasárnaponként svédasztalos ebéddel várjuk a hozzánk betérő kedves vendégeket.

Legyen az egy családi rendezvény, vagy akár több száz fős konferencia, az alábbi elérhetőségek egyikén állunk szíves rendelkezésükre: +36 30 866 2763, +36 30 230 3549, vigado@miskolcivigado.hu

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hajós Alfréd terem