Vidám, zenés terápia 70 percben Szulák Andrea, Szőlőskei Tímea és Vadász Gábor előadásában.

Mit tehet egy pár, akiknek kapcsolatán szakadások keletkeztek? 
A legokosabb ilyenkor felkeresni egy szakembert, egy terapeutát, aki a külső szemlélő objektivitásával, -nem mellesleg bőséges személyes tapasztalattal – próbálja a megtalálni a megoldást a szerelmesek számára.
A vérbő humorral, sziporkázó iróniával, és időnként mégis megindító érzelmességgel megírt szövegeket átszövik a magyar könnyűzene elmúlt évtizedeinek legkedveltebb dalai.

A vacsoraest ára: 11.900.-Ft, mely tartalmazza a welcome drinket, a 2 fogásos vacsorát továbbá a 70 perces előadást és a 10% szervizdíjat!

A vacsora alatt élőzenével várjuk kedves vendégeinket!

Érkezés: 17:30  Vacsora: 17:45  Előadás: 19:00

A vacsora az előadás előtt kerül felszolgálásra, ezért kérjük a pontos érkezést! Az előadói / színházi esteken az előadás alatt a felszolgálás szünetel. A Népkerti Vigadóba semmilyen ételt és italt nem lehet behozni!

Welcome drink:

Barkland HaBparty vagy Barkland Gyöngye

Vacsora

Főétel: 

Csirkejava camemberttel töltve és baconbe tekerve, édesburgonya habbal

és

Mangalica húsával töltött palacsinta, kapros-paprikás mártással

Desszert:           

Gyümölcsrizs

Helyek elfoglalása:

A termet 10 fős körasztalokkal rendezzük be és a vendégeket az asztalukhoz kísérjük!

Amennyiben nagyobb társasággal érkeznek és szeretnének egy asztalhoz kerülni kérjük előre jelezzék felénk a vigado@miskolcivigado.hu e-mail címen. Amennyiben nem jelezték előre, abban az esetben a helyszínen már nem tudjuk garantálni, hogy egy asztalhoz tudjuk ültetni a vendégeket!

A vacsorára előzetes regisztráció és jegyvásárlás szükséges!

Regisztráció: vigado@miskolcivigado.hu, legkésőbb 11.14. 10:00 óráig!

Bármilyen kérdéssel, vagy egyéb információ kérésével kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, a vigado@miskolcivigado.hu e-mail címen, vagy a +36 30 230 3549, +36 30 866 2763-as telefonszámon.

JEGYVÁSÁRLÁS:

Személyesen a Népkerti Vigadó Sörözőjében nyitvatartási időben (3528 Miskolc, Görgey Artúr utca 23.) vagy átutalással is történhet ezt kérjük a regisztrációkor e-mailben (vigado@miskolcivigado.hu) jelezni szíveskedjen!