Sok szeretettel várjuk 2023.12.05-én UNGÁR ANIKÓ INTERAKTÍV, KÁPRÁZATOS MENTÁL MÁGIA című műsorára!

Mentál Mágia = A klasszikus bűvészet, összeházasítva a mentalizmussal.

A műsor során a művésznő elképesztő trükköket mutat be, közben bevonja a közönség néhány vállalkozó szellemű tagját, akik testközelből élik meg az eseményeket és lehetőségük nyílik ”saját bőrön érezni” a megmagyarázhatatlant. A műsor izgalmas, sodró, minden pillanata tartogat valami meglepetést. A közönség visszatartott lélegzettel próbálja megérteni és megfejteni Anikó hogyan képes a fejükbe pillantani, megfejteni a személyes titkokat.

Hogy Ungár Anikó hogyan képes minderre? Épp ez a TITOK! 

Amit mindenki tudni szeretne, ami fenntartja a figyelmet, aminek hatása alatt a közönség boldog, gyermeki csodálattal élvezi a programot.

A vacsoraest ára: 12.490.-Ft, mely tartalmazza a welcome drinket, a 2 fogásos vacsorát továbbá a műsort és a 10% szervizdíjat!

A vacsora alatt élőzenével várjuk kedves vendégeinket!

Érkezés: 17:30  Vacsora: 17:45  Előadás: 19:00

A vacsora az előadás előtt kerül felszolgálásra, ezért kérjük a pontos érkezést! Az előadói / színházi esteken az előadás alatt a felszolgálás szünetel. A Népkerti Vigadóba semmilyen ételt és italt nem lehet behozni!

Welcome drink:

Mistic koktél

Vacsora

Főétel: 

Kakukkfüves jércemell steak, vajas ceruzabab

és

Sült malaccsászár, sajtos polenta, füstös zellerpüré, rózsaborsos jus

Desszert:           

Étcsokoládé mousse, crumble morzsa, gyümölcs coulis

Helyek elfoglalása:

A termet 10 fős körasztalokkal rendezzük be és a vendégeket az asztalukhoz kísérjük!

Amennyiben nagyobb társasággal érkeznek és szeretnének egy asztalhoz kerülni kérjük előre jelezzék felénk a vigado@miskolcivigado.hu e-mail címen. Amennyiben nem jelezték előre, abban az esetben a helyszínen már nem tudjuk garantálni, hogy egy asztalhoz tudjuk ültetni a vendégeket!

A vacsorára előzetes regisztráció és jegyvásárlás szükséges!

Regisztráció: vigado@miskolcivigado.hu, legkésőbb 12.01. 10:00 óráig!

Bármilyen kérdéssel, vagy egyéb információ kérésével kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, a vigado@miskolcivigado.hu e-mail címen, vagy a +36 30 230 3549, +36 30 866 2763-as telefonszámon.

JEGYVÁSÁRLÁS:

Személyesen a Népkerti Vigadó Sörözőjében nyitvatartási időben (3528 Miskolc, Görgey Artúr utca 23.) vagy átutalással is történhet ezt kérjük a regisztrációkor e-mailben (vigado@miskolcivigado.hu) jelezni szíveskedjen!