Kedves Vendégeink!

Vacsoraszínházi programsorozatunk újabb előadására invitáljuk Önöket, melynek dátuma 2022. július 15. péntek, helyszíne Népkerti Vigadó kerthelyisége.

Az előadás címe:

TESTBESZÉD – Hogyan hazudnak nekünk

A testbeszéd árulkodó jelei

Mit üzennek gesztusaink, legapróbb, önkéntelen mozdulataink? Mi a valódi jelentés mögöttük? Miből tudhatjuk, hogy épp nem őszinte velünk beszélgetőpartnerünk? Hogyan leplezik le a gesztusok a füllentést?

A hazugság legárulkodóbb jeleit Bokor Éva coach két színész, Ramocsa Emese és Osváth Tibor segítségével tanítja meg egy könnyed, játékos, vacsorával egybekötött estén a Népkerti Vigadó kerthelyiségében.

   Az előadás jegy ára: 2.990.-Ft

JEGYÉRTÉKESÍTÉS: Géniusz Könyváruház Miskolc, Széchenyi István út 107. vagy online a  https://www.flowandbusiness.hu/vacsora-szinhaz/ oldalon.

Welcome ital:

Barkland haBparty vagy Barkland gyöngye

Vacsora

A: Csirke steak zöldborsós rizottóval, parmezánnal

Citromfüves friss gyümölcssaláta

B: Sertéstarja savanyú káposztás gnocchival, jus-vel

Citromfüves friss gyümölcssaláta

Kétfogásos vacsora ára, mely tartalmazza a welcome italt is: 4.950.-Ft. A vacsorára várjuk előzetes regisztrációjukat a vigado@miskolcivigado.hu e-mail címre, legkésőbb 2022.07.12-ig

Vacsora: 18:00 órától                   Előadás: 19:30 perctől

A vacsora az előadás előtt kerül felszolgálásra, ezért kérjük a pontos érkezést!

Színházi esteken az előadás alatt a felszolgálás szünetel. A Népkerti Vigadó területére semmilyen ételt és italt nem lehet behozni!

Helyek elfoglalása:

A helyszínt 2 fős és 4 fős asztalokkal rendezzük be és a vacsora regisztráció alapján beosztjuk a vendégeket az asztalokhoz. Amennyiben a vacsorára nagyobb társasággal érkeznek és szeretnének egy asztalhoz kerülni kérjük előre jelezzék felénk a vigado@miskolcivigado.hu e-mail címen. Amennyiben nem jelezték előre, abban az esetben a helyszínen már nem tudjuk garantálni, hogy egy asztalhoz tudjuk ültetni a vendégeket. Bármilyen kérdéssel, vagy egyéb információ kérésével kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, a vigado@miskolcivigado.hu e-mail címen, vagy a +36 30 230 3549, +36 30 866 2763-as telefonszámon.