JÁVOR „PALI” UTOLSÓ MULATÁSA

Az idős Jávor Pál szerepében: Benkő Péter

Prímás: Suki István vagy Mikó István Jászai-díjas Érdemes művész, vagy Lakatos Miklós vagy Lakatos Mihály Lakatos Tóni: Rusz Márk Milán  Rendezőasszisztens, súgó: Kabódi Szilvia Jelmez: Kovács Yvette Alida Írta, rendezte: Rusz Márk Milán

Történet:

1959 augusztus A Városmajori Kórház udvarában, egy kórterem ablaka alatt, muzsikus cigányok zenéjükkel gyógyítgatják beteg társukat. Váratlanul megjelenik Jávor Pál, a színészlegenda a magyar film korabeli királya, aki szintén a kórház ápoltja.

Mulatni szeretne, még egyszer… és szeretné elmondani mindenkori „bizalmasainak”, a cigányzenészeknek mi történt vele eddigi élete során:kik voltak a szülei, miként lett színész, hogyan ismerte meg a feleségét, mi történt vele a koncentrációs táborban és hogyan fogadták a hollywoodi álomgyárban.

Szereti ha Jávor „Pali”-nak nevezik miközben mondandójába belesűríti véleményét az önkényről, legyen az társadalmi, szakmai vagy magánéleti és végigvezet minket a magyar film és színjátszás egyik hőskorszakán.

Mindeközben szeret, imádkozik….. és mulat,mulat, mulat……

A vacsoraszínház belépőjegy ára: 9.900.-Ft, mely tartalmazza a 2 fogásos vacsorát és 1 pohár Barkland Habparty habzóbort

Vacsora: 17:45 Előadás: 19:00

A vacsora az előadás előtt kerül felszolgálásra, ezért kérjük a pontos érkezést! Színházi esteken az előadás alatt a felszolgálás szünetel. A Népkerti Vigadóba semmilyen ételt és italt nem lehet behozni!

Vacsora menü:

Főétel:   

A: Roston csirke-java négysajt mártásban, grillezett zöldségekkel

B: Omlós sertéspofa, Barkland boros szószban, sült körtefánkkal

Desszert:           

Túrógombóc mézes tejföllel, erdei gyümölcsraguval

Helyek elfoglalása:

A termet 10 fős körasztalokkal rendezzük be és a vendégeket az asztalukhoz kísérjük!

Amennyiben nagyobb társasággal érkeznek és szeretnének egy asztalhoz kerülni kérjük előre jelezzék felénk a vigado@miskolcivigado.hu e-mail címen. Amennyiben nem jelezték előre, abban az esetben a helyszínen már nem tudjuk garantálni, hogy egy asztalhoz tudjuk ültetni a vendégeket!

A vacsorára előzetes regisztráció szükséges a vigado@miskolcivigado.hu e-mail címre, legkésőbb 11.17-én 10:00 óráig!

Bármilyen kérdéssel, vagy egyéb információ kérésével kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, a vigado@miskolcivigado.hu e-mail címen, vagy a +36 30 230 3549, +36 30 866 2763-as telefonszámon.

JEGYVÁSÁRLÁS:

Személyesen a Népkerti Vigadó Sörözőjében nyitvatartási időben (3528 Miskolc, Görgey Artúr utca 23.) vagy átutalással is történhet ezt kérjük a regisztrációkor e-mailben (vigado@miskolcivigado.hu) jelezni szíveskedjen!