SZULÁK ANDREA önálló zenés műsora

EMeRTon-díjas magyar énekesnő és a legsokoldalúbb előadóművészek egyike

A vacsoraszínház belépőjegy ára: 9.900.-Ft, mely tartalmazza az előadást és a 2 fogásos vacsorát valamint 1 pohár Barkland Habparty habzóbort

Vacsora: 17:45 Előadás: 19:00

A vacsora az előadás előtt kerül felszolgálásra, ezért kérjük a pontos érkezést! Színházi esteken az előadás alatt a felszolgálás szünetel. A Népkerti Vigadóba semmilyen ételt és italt nem lehet behozni!

Vacsora menü:

Főétel:   

A: Rozmaringos supreme csirke, vajas pezsgőmártás, sütőtökpüré, grillezett cékla

B: Bőrös sertéscomb, sült káposzta, kemencés burgonya

Desszert:           

Rumos-meggyes gesztenyepüré

Helyek elfoglalása:

A termet 10 fős körasztalokkal rendezzük be és a vendégeket az asztalukhoz kísérjük!

Amennyiben nagyobb társasággal érkeznek és szeretnének egy asztalhoz kerülni kérjük előre jelezzék felénk a vigado@miskolcivigado.hu e-mail címen. Amennyiben nem jelezték előre, abban az esetben a helyszínen már nem tudjuk garantálni, hogy egy asztalhoz tudjuk ültetni a vendégeket!

A vacsorára előzetes regisztráció szükséges a vigado@miskolcivigado.hu e-mail címre, legkésőbb 12.08-án 10:00 óráig!

Bármilyen kérdéssel, vagy egyéb információ kérésével kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, a vigado@miskolcivigado.hu e-mail címen, vagy a +36 30 230 3549, +36 30 866 2763-as telefonszámon.

JEGYVÁSÁRLÁS:

Személyesen a Népkerti Vigadó Sörözőjében nyitvatartási időben (3528 Miskolc, Görgey Artúr utca 23.) vagy átutalással is történhet ezt kérjük a regisztrációkor e-mailben (vigado@miskolcivigado.hu) jelezni szíveskedjen!