Vacsoraszínház Miskolcon a Népkerti Vigadóban!

HAJDU YOU DO? Dátum: 2022.05.08. (vasárnap) 17:45

Magyar vándor Töhötömje, a Madách Színház ABBA-musical és a “Drága örökösök” szereplőjének önálló, stand-up-olással egybekötött estje.

Az előadás direkt módon használja az interaktivitást, ami miatt a nézők nincsenek biztonságban, ezért elképzelhető, hogy néhányuk a színpadi szereplés élményével távozik. Az biztos, hogy a szünetben senki sem fog hazamenni, mivel szünet nem lesz! 50 perc szórakozást tudok ígérni annak, aki tényleg nevetni akar, de aki nem erre vágyik, annak elviselhetetlen 8 és 1/2 órának fog tűnni. Ha házastársával érkezik, csak még jobban elmélyül szerelmük, viszont az egyedül élők tartós kapcsolatra találhatnak az előadás alatt.

“Ne legyenek illúzióik. Elegendő, ha nekem lesznek.”

Előadja: Hajdu Steve Műsoridő: 50 perc

A vacsoraszínház belépőjegy ára: 9.900.-Ft, mely tartalmazza a 3 fogásos vacsorát.

Vacsora:             17:45

Előadás:             19:30

A vacsora az előadás előtt kerül felszolgálásra, ezért kérjük a pontos érkezést!

Színházi esteken az előadás alatt a felszolgálás szünetel. A Népkerti Vigadóba semmilyen ételt és italt nem lehet behozni.

Vacsora menü: 

Előétel:               Zöldfűszerben érlelt kecskesajt, aszalt paradicsom, fekete olivabogyó

Főétel:                Tejszínes-cukkinis gnocchi, hirtelen pirított csirkejava falatok, parmezán

Desszert:            Vaníliás tejberizs, rozmaringos körte (pohárdesszert)

Helyek elfoglalása:

A termet 10 fős körasztalokkal rendezzük be és a vendégeket az asztalukhoz kísérjük!

Amennyiben nagyobb társasággal érkeznek és szeretnének egy asztalhoz kerülni kérjük előre jelezzék felénk a vigado@miskolcivigado.hu e-mail címen. Amennyiben nem jelezték előre, abban az esetben a helyszínen már nem tudjuk garantálni, hogy egy asztalhoz tudjuk ültetni a vendégeket.

Bármilyen kérdéssel, vagy egyéb információ kérésével kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, a vigado@miskolcivigado.hu e-mail címen, vagy a +36 30 230 3549, +36 30 866 2763-as telefonszámon.

JEGYVÁSÁRLÁS:

Hajdú you do? – Vacsoraszínházi előadás – Népkerti Vigadó | Jegy.hu vagy a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában – 3525 Miskolc, Rákóczi u. 2.