Vacsoraszínház Miskolcon a Népkerti Vigadóban!

SHIRLEY VALENTINE / Vándor Éva önálló estje Dátum: 2022.05.21. (szombat) 17:45

lírai komédia 2 részben
Willy Russell: Shirley Valentine, fordította: Juilán Ria RENDEZŐ: CSERJE ZSUZSA

Sült krumpli, tükörtojás! Ez lesz ma vacsorára!
Mrs. Bradshaw, született Shirley Valentine évtizedek óta már csak a konyhai falnak beszél. Mert ha a férjéhez szólna, olyan, mintha a falnak beszélne. Ezért inkább az igazi falat választja. De talán mégsem zárult be végleg minden kapu… Ki tudná megmondani, a világ bármely táján hány hasonló, középkorú asszony ismer magára Shirley sorsában. Hányan és hányszor gondoltak arra, hogy ki kellene lépni a háztartás és a házasság monotóniájából, a megunt háziasszonyi és családanyai szerepből és elmenni messzire. Mindent otthagyni és új életet kezdeni. Megkeresni régi énünket és mai igazibb önmagunkat.
Shirley Valentine az 1988-as londoni ősbemutató óta bejárta a világot. Színdarabban és amerikai filmben egyaránt. Most végre elérkezett Vándor Éváig.

A vacsoraszínház belépőjegy ára: 9.900.-Ft, mely tartalmazza a 3 fogásos vacsorát.

Vacsora:             17:45

Előadás:             19:30

A vacsora az előadás előtt kerül felszolgálásra, ezért kérjük a pontos érkezést!

Színházi esteken az előadás alatt a felszolgálás szünetel. A Népkerti Vigadóba semmilyen ételt és italt nem lehet behozni.

Vacsora menü: 

Előétel:              Humusz, bagett

Főétel:               Rozmaringos sertéskaraj, savanyú káposzta, mustáros tejszínes mártás, rósejbni

Desszert:           Csoki mousse, málna

Helyek elfoglalása:

A termet 10 fős körasztalokkal rendezzük be és a helyek elfoglalása minden esetben ÉRKEZÉSI SORRENDBEN TÖRTÉNIK!

Amennyiben nagyobb társasággal érkeznek és szeretnének egy asztalhoz kerülni kérjük előre jelezzék felénk a vigado@miskolcivigado.hu e-mail címen. Amennyiben nem jelezték előre, abban az esetben a helyszínen már nem tudjuk garantálni, hogy egy asztalhoz tudjuk ültetni a vendégeket.

Bármilyen kérdéssel, vagy egyéb információ kérésével kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, a vigado@miskolcivigado.hu e-mail címen, vagy a +36 30 230 3549, +36 30 866 2763-as telefonszámon.

JEGYVÁSÁRLÁS:

Shirley Valentine – Vacsoraszínházi előadás – Népkerti | Jegy.hu ,vagy a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában – 3525 Miskolc, Rákóczi u. 2.