Szeretettel várjuk 2024.04.19-én Détár Enikő és Sztárek Andrea A NŐ című zenés színházi estjére!

Miért jó Nőnek lenni? Mi a Nő szerepe egy házassàgban? A BOLDOGITÓ IGEN kimondása után, nyugodtan hátradőlhetünk, hiszen szeretett férjünk minden terhet levesz a vállunkról.  Mos, főz, takarít, gyermeket nevel… eközben, mi Nők kényelmesen élvezzük a gondtalan életet. Ismer valaki ilyet? Nah mi nem 🙂 de elmeséljük hogyan néz ki ez a valósàgban.

Nőkről, nem csak Nőknek! Fiataloknak, időseknek, szingliknek, családanyáknak, nagymamáknak, barátnőknek. A művésznők a női lét szerepét, fontosságàt viszik színpadra, születéstől a felnőtté válàsig, az anyaságon át a nagymamasàgig. Mindezt rengeteg humorral, nevetéssel, csodálatos, ismert slàgerekkel fűszerezve.

Koncz Zsuzsa – Mama kérlek, Cserhàti Zsuzsa – Árva Fiú, Cserháti Zsuzsa – Édes kisfiam, Mamma Mia egyveleg, Zorán – Romantika, Mary Zsuzsi – Mama, Charlie – Az légy aki vagy, Szeretni bolondulásig, Pásztor Anna – Kezdjetek el élni…

        Töltse velünk az estét, garantáljuk szem nem marad szárazon!

Írta és rendezte: Sztàrek Andrea

Érkezés: 17:20 – 17:45       Vacsora: 18:00        Előadás: 19:15

A vacsora az előadás előtt kerül felszolgálásra, ezért kérjük a pontos érkezést! Az előadói / színházi esteken az előadás alatt a felszolgálás szünetel. A Népkerti Vigadóba semmilyen ételt és italt nem lehet behozni!

Welcome drink: Barkland Tokaji pezsgő koktél

Vendégváró falat: házi körözött, marinált zöldségek

Vacsora

“A” menü: Kemencés csirke steak, mascarpone-s kelkáposzta

“B” menü: Omlós malac tarja, tejszínes rakott burgonya, zöldségragu

           Desszert:            Vigadó aranygaluska, vaníliasodó

A vacsoraest ára: 11.550.-Ft, mely tartalmazza a welcome drinket, a welcome falatkát a 2 fogásos vacsorát továbbá a műsort és a 10% szervizdíjat!

A vacsora alatt élőzenével várjuk kedves vendégeinket!

Helyek elfoglalása:

A termet 10 fős körasztalokkal rendezzük be és a vendégeket az asztalukhoz kísérjük!

Amennyiben nagyobb társasággal érkeznek és szeretnének egy asztalhoz kerülni kérjük előre jelezzék felénk a vigado@miskolcivigado.hu e-mail címen. Amennyiben nem jelezték előre, abban az esetben a helyszínen már nem tudjuk garantálni, hogy egy asztalhoz tudjuk ültetni a vendégeket!

A vacsorára előzetes regisztráció és jegyvásárlás szükséges!

Regisztráció: vigado@miskolcivigado.hu, legkésőbb 04.17. 10:00 óráig!

Bármilyen kérdéssel, vagy egyéb információ kérésével kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, a vigado@miskolcivigado.hu e-mail címen, vagy a +36 30 230 3549, +36 30 866 2763-as telefonszámon.

JEGYVÁSÁRLÁS:

Személyesen a Népkerti Vigadó Sörözőjében nyitvatartási időben (3528 Miskolc, Görgey Artúr utca 23.) vagy átutalással is történhet ezt kérjük a regisztrációkor e-mailben (vigado@miskolcivigado.hu) jelezni szíveskedjen!